Fòrum d’educació ambiental 2019

Fòrum d’educació ambiental 2019
Sant Joan de les Abadesses
Divendres, 15/11/2019

Es tracta d’un espai per parlar, debatre i reflexionar al voltant del territori català mitjançant un procés d'àmplia participació.

Des de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) s’impulsa el ‘Fòrum d’educació ambiental’, un esdeveniment bianual que l’entitat organitza des de l’any 1998. Es tracta d’un espai per parlar, debatre i reflexionar al voltant del territori català mitjançant un procés d'àmplia participació i debat entorn de l'educació ambiental, els seus reptes, agents i estratègies. S'entén com una trobada de seguiment i revisió per continuar renovant l'educació ambiental davant els nous reptes de la sostenibilitat.

En l’edició d’enguany es portarà a terme a Sant Joan de les Abadesses, aprofitant el pas del Piribus per Ripoll i fomentant la participació a les activitats que hi ha programades per al cap de setmana del 16 i 17 de novembre a la comarca. Començarà el divendres 15 de novembre a les 10 del matí al Palau de l’Abadia del municipi del ripollès. Les inscripcions s’han de fer a través del correu electrònic a scea@scea.cat i el preu és de 15 euros per persones no sòcies i 10 euros per sòcies i sòcies d’SCEA.

Data: 

Divendres 15 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
SCEA
Correu electrònic de l'organitzador: 
scea@scea.cat