Fòrum documental: Voces de vereda

El projecte mostra com els avenços en la implementació de l'acord de pau ja es comencen a notar, a la vegada que es reflecteixen els retrocessos. Font: Unsplash.
Barcelona
Dilluns, 20/01/2020

El 20 de gener, la Lliga dels Drets dels Pobles organitza la sessió al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

El proper dilluns 20 de gener a les 18.30, la Lliga dels Drets dels Pobles i l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) organitzen el fòrum documental Voces de vereda.

El documental dirigit per Iris Aviñoa mostra les històries de vida de les persones de la comunitat La Cooperativa, protagonistes directes del procés de pau actual a Colòmbia i també de les més de cinc dècades de conflicte armat, a través del dia a dia, records, anècdotes, somnis i plans de futur.

El projecte mostra com els avenços en la implementació de l'acord de pau ja es comencen a notar, a la vegada que es reflecteixen els retrocessos. Les persones protagonistes exhibeixen la seva capacitat de resiliència al mostrar com superen els obstacles presents i futurs des d'un punt de vista comunitari.

La projecció anirà acompanyada d’un debat posterior amb la directora del documental, Iris Aviñoa, i Fabian Torres, defensor de drets humans de Colòmbia.

Per assistir, cal enviar un correu a l’adreça electrònica IDHC-comunicacio@idhc.org.

Data: 

Dilluns 20 gen

Hora: 

18:30

Organitzador: 
La Lliga dels Drets dels Pobles
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@dretsdelspobles.org