Fòrum Internacional per a la Construcció de Pau a Mèxic

 Font:
Barcelona
Dimecres, 25/09/2019 fins Dijous, 26/09/2019

Donarà a conèixer, analitzarà i debatrà sobre les escletxes que poden suposar un canvi de paradigma en la construcció de la pau.

En un context d'alts nivells de violència i de greus vulneracions dels drets humans a Mèxic, l'ICIP juntament amb SERAPAZ i la Taula per Mèxic organitzen el primer Fòrum Internacional per a la Construcció de Pau a Mèxic. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (C. Montalegre , 5) del 25 al 27 de setembre i donarà a conèixer, analitzarà i debatrà sobre les escletxes que poden suposar un canvi de paradigma en la promoció de la construcció de la pau.

El Fòrum té previst reunir al llarg de les dues jornades més de 40 participants provinents del món acadèmic, l’activisme social, les institucions, la cultura i el periodisme. Comptarà amb ponències de representants d’entitats que són referents internacionals ens aquest àmbit, i amb la participació de defensores dels drets humans, periodistes que han rebut amenaces i amb familiars de persones víctimes de desaparició forçosa. L’esdeveniment és obert al públic però cal confirmar l’assistència a activitats.icip@gencat.cat.

Data: 

Dimecres 25 set

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)
Correu electrònic de l'organitzador: 
activitats.icip@gencat.cat