Fun Run, la cursa solidària de Port Aventura

Imatge gràfica de la cursa. Font: Port Aventura Fundació
Vila-seca
Diumenge, 25/10/2020

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona es beneficiarà dels fons recaptats durant la novena edició de la cursa.

Torna una nova edició de la Fun Run, la cursa solidària de Port Aventura World que lluita contra la paràlisi cerebral. La novena edició, que se celebrarà el 25 d'octubre de 2020, serà una oportunitat per seguir cridant a corredors i corredores i superar la xifra de més de 2.000 esportistes que ja hi van participar el 2019, amb una recaptació que anirà a benefici de La Muntanyeta, l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona.

El dia de la carrera solidària també hi haurà la possibilitat de realitzar curses infantils per edats, es farà el regal d’una samarreta a les persones participants i es podrà realitzar una masterclass de Zumba per a moure l’esquelet. Per amenitzar la jornada esportiva, el parc d’atraccions ha preparat una animació amb personatges de PortAventura World.

L’esport, la diversió i la família tornaran a ser els protagonistes. Les persones participants passaran per diversos espais del parc com l’Huracà Condor o el Dragon Khan. La Muntanyeta és una entitat sense afany de lucre dedicada a l’atenció de nens i adults afectats per paràlisi cerebral i altres encefalopaties.

Data: 

Diumenge 25 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Port Aventura World
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@portaventura.es