Fusions i transformacions: Altres vies possibles

Cartell de la formació per entitats de Torre Jussana
Dimecres, 30/10/2013

El Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona (Torre Jussana) ha organitzat una xerrada sobre fusions i transformacions amb l’objectiu de compartir experiències i donar informació sobre els tràmits legals necessaris per dur a terme la fusió, dissolució i transformació d’una entitat.

El proper dia 30 d’octubre, Torre Jussana organitza una xerrada sobre fusions i transformacions d’entitats, la qual comptarà amb la participació de Suport Associatiu i de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Com a conseqüència de l’actual context sòcio-econòmic, moltes entitats es veuen abocades a prendre decisions respecte al futur de l’entitat. En aquesta xerrada es pretén donar informació sobre possibles vies i possibilitats que disposem com a entitat.

Es tractarà la fusió, la dissolució i la transformació d’una entitat, explicant en què consisteix cada figura i donant informació sobre els tràmits legals a seguir en cada cas, així com els avantatges i inconvenients que suposa.

La metodologia de la xerrada serà participativa, ja que cada explicació anirà acompanyada amb un exemple pràctic d’entitats que han optat per una o altra via, i al final es reservarà un espai per al debat i per que cada entitat pugui plantejar el seus dubtes.

Data: 

Dimecres 30 oct

Hora: 

17:45

Organitzador: 
-
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat