“Gala de Hadas” contra la violència sexual

“Gala de Hadas” contra la violència sexual
Barcelona
Dissabte, 21/03/2015

L’Associació d’Assistència a Dones Agredides Sexualment (Aadas) organitza un cabaret solidari per lluitar contra l’assetjament sexual.

Sota el nom de ‘Gala de Hadas’, l’Associació d’Assistència a Dones Agredides Sexualment (Aadas) ha preparat una gala solidària per recollir fons per als seus projectes de lluita i sensibilització contra la violència sexual. L’ONG vol oferir així un moment agradable i positiu per tal que entre tots pugueu aportar la vostra “fada” i el vostre “follet” particular a la trobada.

Els artistes que participen al cabaret s’han seleccionat en una convocatòria que presentava les següents seccions: arts visuals i plàstiques, arts escèniques, i micro obert. Qualsevol peça havia de procurar mostrar-se sensible amb l’assetjament sexual tot i que no tenia que centrar la seva temàtica en aquesta problemàtica.

Aadas es dedica des de fa 30 anys a oferir assistència psicològica i jurídica a persones que han patit violència sexual. També treballa en la sensibilització contra la violència sexual donant recolzament a les persones que ho viuen en primera línia.

Data: 

Dissabte 21 març

Hora: 

20:00

Organitzador: 
L’Associació d’Assistència a Dones Agredides Sexualment (Aadas)
Correu electrònic de l'organitzador: 
cabarethadas@gmail.com