Gala Solidària de Pallassos Sense Fronteres a Tarragona

Gala Solidària de Pallassos Sense Fronteres a Tarragona
Tarragona
Dissabte, 23/12/2017

La recaptació de l'espectacle es destinarà íntegrament a la propera expedició que realitzaran els artistes de l'entitat del Camp de Tarragona.

La música, la poesia, la sensibilitat i els somriures seran els protagonistes de la gala solidària que Pallassos Sense Fronteres realitzarà al Teatre Tarragona. Tots els diners recaptats es destinaran a la propera expedició que realitzarà un grup integrat exclusivament per artistes del Camp de Tarragona, els quals realitzen expedicions anuals des del 2015.

L’espectacle comptarà amb la participació de Pepa Plana, Mortelo&Manzani, Struc, Cris Guasoski, Los Barlou, Cia Passabarret i Cia Le Mouton Noir.

El preu de l'entrada és de 15 € pels adults i 12 € pels infants menors de 12 anys. Els interessats en assistir a la gala benèfica poden comprar-les en aquest enllaç o a la taquilla del Teatre Tarragona.

Pallassos Sense Fronteres va fer la seva primera actuació oficial l’any 1993 amb l'objectiu de millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de conflictes armats o catàstrofes naturals mitjançant espectacles còmics realitzats per pallassos i pallasses professionals voluntaris. Des del 1993 més de quatre milions d'infants refugiats han rigut amb els seus artistes voluntaris.

Data: 

Dissabte 23 des

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Pallassos Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
-