Gala solidària a favor de les persones refugiades i immigrades

Teatre de Sarrià
Barcelona
Dimecres, 23/09/2015

Els Amics de l'Òpera de Sarrià i el Barcelona City Ballet actuaran solidàriament el 23 de setembre a favor de l'Associació Catalana de Solidaritat i Acollida de Refugiats (ACSAR).

El Centre Cultural i el Teatre de Sarrià donen suport a la iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona de promoure l'acolliment de persones refugiades i han organitzat aquesta gala solidària.

Compatarà amb la col·laboració d'en Xesco Reverter, periodista i cap de la Secció d’Internacional dels Serveis Informatius de TV3, que explicarà la seva experiència sobre el terreny, i de la cantant Marina Rossell , de qui el grup de ballet ha coreografiat una de les seves cançons.

Els donatius seran de 15 i 20€ i les entrades es poden aconseguir a la secretaria del Centre o en aquest enllaç. Els recollirà l'Associació Catalana de Solidaritat i Acollida de Refugiats (ACSAR) i seran destinats a les associacions encarregades de coordinar el procés d'atenció a les persones refugiades. També hi haurà una caixa on fer més donatius.

Pots fer la vostra reserva personalment a la secretaria del Centre de Sarrià (de dilluns a dissabte de 18,30h a 20,30h), al telèfon 932039772, per correu electrònic a l'adreça: centreiteatredesarria@gmail.com, o per Internet amb aquest altre enllaç.

Data: 

Dimecres 23 set

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Associació Centre Cultural Sant Vicenç i Teatre de Sarrià
Correu electrònic de l'organitzador: 
-