Gala solidària 'Humor por amor'

Gala solidària 'Humor por amor' en benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
Barcelona
Dilluns, 29/01/2018

Somriures solidaris per finançar la recerca de malalties greus en nounats i nens prematurs de l'Hospital Sant Joan de Déu.

L'humorista Toni Moog i l'Obra Social Sant Joan de Déu de Barcelona organitzen una nova edició de la marató de riures solidaris 'Humor por Amor' amb l'objectiu d'aconseguir més recursos econòmics per a la recerca en matèria de malalties greus de nounats i nens prematurs per part del Grup de Recerca del Servei de Neonatologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquesta iniciativa reuneix als grans còmics del país en una jornada molt especial per la qual, en aquests últims anys, ja han desfilat humoristes com Berto Romero, Santi Millán, José Corbacho, Tricicle, Xavier Sardà, David Guapo, Reugenio, El Sevilla, Gisela, Xavier Deltell, Yolanda Ramos, Miguel Lago, Jordi Rios, Señor Barragán, Sergi Mas o Albert Boira, entre d'altres.

En aquesta ocasió l'humorista Toni Moog estarà acompanyat de Quim Masferrer, Gerard Borrell, Ángel Rielo, Txabi Franquesa, Cesc Casanovas, Àngel Miralles, Jordi LP, Hotel Cochambre i Alberto Demomento.

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del Grup Balaña a un preu de 25 €.

Data: 

Dilluns 29 gen

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Obra Social Sant Joan de Déu
Correu electrònic de l'organitzador: 
-