Gala solidària ‘La cita’

Els beneficis de la gala aniran destinats íntegrament a Bona Voluntat en Acció. Font: La cita.
Barcelona
Dijous, 20/06/2019

El 20 de juny, Cooltura FM organitza l’acte a l’Eixample Teatre, Barcelona.

El proper dijous 20 de juny a les 20.30 h, Cooltura FM organitza l’últim programa de ‘La Cita’.

Presentat per Nacho Encinas i Kyra Shiami, el programa tancarà la seva etapa a CoolturaFM després de 5 anys en antena i més de 800 convidats entrevistats.

Per primer cop en la seva història, el programa no es realitzarà des de l’estudi de ràdio, sinó a l’Eixample Teatre, convertint-se en una gala solidària a favor de l’entitat Bona Voluntat en Acció.

Els presentadors estaran acompanyats per Víctor Parrado, Toni Moog, Joan Vázquez, Raquel Brandía, Elías Torrecillas, Quique Macías i Soledad León de Salazar, convidats que ja han passat pel programa.

‘La cita’ es va estrenar el 22 de setembre de 2014 amb Carlos Latre com a primer convidat. Des d’aquell moment, el programa de l’emissora catalana ha entrevistat centenars d’artistes relacionats principalment amb el món del teatre i la música.

Els beneficis de la gala aniran destinats íntegrament a Bona Voluntat en Acció, una entitat d’utilitat pública que treballa en el barri de Poble-Sec de Barcelona per a la inclusió social i laboral de les famílies en risc d’exclusió social.

Els diners recaptats serviran per a impulsar les activitats centrades en infants que es duen a terme durant l’any en l’entitat.

L’entrada té un cost de 6 € i per assistir, cal comprar les entrades a través del web.

Data: 

Dijous 20 juny

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Cooltura FM
Correu electrònic de l'organitzador: 
radio@coolturafm.com