Gala Solidària per la lluita contra l’ELA

imatge de la campanya fes un gest per l'Ela
Dissabte, 02/03/2013

La Fundació Miquel Valls organitza la Gala Solidària per la lluita contra l’ELA, l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, el dia 2 de març a Calella. Els beneficis de l’acte es destinaran íntegrament al finançament de projectes en favor de les persones afectades per aquesta malaltia de Catalunya.

La Fundació Miquel Valls és una entitat privada sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Treballa des de l’any 2005 per millorar l’atenció dels malalts i els seus familiars i impulsant la investigació de la malaltia.

Per tal de recollir fons s’ha organitzat una Gala Solidària el dia 2 de març a la la Fàbrica Llobet-Guri de Calella a les 21.30hque destinarà els seus fons a finançar els projectes que la Fundació desenvolupa de forma desinteressada per beneficiar les persones afectades per aquesta malaltia i les seves famílies. A l’acte hi participaran diferents artistes que actuaran de forma desinteressada, El Niño de la Hipoteca, n'Gai n'Gai, La Vella Dixieland, La Girasol, el Mag Sergi Buka, en Marc Rodríguez del programa Polònia. I amb la col·laboració de l’entitat TOCS i l’Ajuntament de Calella.

Les entrades tenen un preu de 12 euros a taquilla però ja es poden adquirir anticipadament a 10 euros als següents establiments: Llibreria La Llopa de Calella, Llibreria L'arbre Verd de Pineda de Mar, Llibreria La Pilona de Malgrat de Mar, Estanc Papereria Nogueras de Santa Susanna, Estanc Enric Roig de Sant Pol.

En cas de no poder assistir a l’acte l’entitat posa a disposició de les persones que ho desitgin, un compte corrent on fer un donatiu per la fila zero de la Gala Solidària; 2100-3422-16-2210103820 (La Caixa) indicant Fila 0-2M.

Les persones amb necessitats especials o que vagin en cadira de rodes s’han de posar en contacte amb l’entitat organitzadora: 93 766 59 69 ela@fundaciomiquelvalls.org

Data: 

Dissabte 02 març

Hora: 

21:30

Organitzador: 
Fundació Miquel Valls
Correu electrònic de l'organitzador: 
ela@fundaciomiquelvalls.org