Genealogies femenines perverses

 Font:
Barcelona
Dijous, 16/02/2017

El lloc de les dones a la novel·la negra a debat.

El paper de les dones en la novel·la criminal serà l'eix temàtic de la taula rodona "Genealogies femenines perverses" que acollirà la sala Bohigas de l'Ateneu Barcelonès el dijous, 16 de febrer, a les 19h. L'acte s'emmarca en la 12a edició del BCNegra –festival de literatura negra i criminal i abordarà les obres "Las niñas perdidas", de Cristina Fallarás; "Legado en los huesos", de Dolores Redondo, i "Els fils de l'aranya" i "L'amant xinès", de Margarida Aritzeta.

A la taula rodona hi intervindran: Graciela Traba, psicòloga clínica i psicoanalista, coordinadora del grup de treball Dona i Salut, del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), que presentarà la ponència "Què amaga el desig de ser mare?"; Alba Orteu, psicòloga social, presidenta de la Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), la qual presentarà la ponència "Per ser dona he de ser mare? Qüestions de la maternitat actualment"; i Elena Losada, professora de la Facultat de Filologia, investigadora del Centre de Recerca Teoria, Gènere, Sexualitat (ADHUC) de la Universitat de Barcelona, que presentarà "Genealogies perverses en la novel·la criminal".

L'acte l'organitza el Grup de Treball Dona i Salut, de la Secció de Psicologia de les Dones del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC).

Pots consultar el progrma complet de BCNegra 2017 en aquest enllaç.

Data: 

Dijous 16 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Grup de Treball Dona i Salut