Gran nit solidària al Liceu

Cartell de l'esdeveniment. Font: Casal dels Infants
Barcelona
Dijous, 06/09/2018

El sopar de gala de la mà de 4 estrelles Michelin anirà a favor del Casal dels Infants i del finançament de les seves activitats.

La gran nit solidària amb el Casal dels Infants torna a una nova edició pel dia 6 de setembre al Gran Teatre del Liceu. El sopar de gala anirà de la mà dels xefs Albert Adrià, Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig, 4 estrelles Michelin que representen els millors exponents de la cuina catalana. Així doncs, els mestres culinaris renoven el seu compromís amb els infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat que participen en l’associació.

El dia 6 de setembre de 2018, la gala organitzada per Gramona començarà al Foyer amb un còctel de benvinguda. Posteriorment, els xefs serviran des de les seves delicatessen fins a bufets independents. El menú serà exclusiu per a l’ocasió i els beneficis aniran destinats a finançar les activitats del Casal dels Infants.

La quarta edició d’aquest esdeveniment ja té les entrades disponibles al web d’oci i venda de tickets Atrápalo. En l’organització de la nit solidària hi col·laboren DM Comunicació, ConSentidoComún i el Grup GSR.

Data: 

Dijous 06 set

Hora: 

20:00

Correu electrònic Organitzador: 
cava@gramona.com
Organitzador: 
Gramona