Gran Nit Solidària al Liceu

Un dels moments del sopar de la Gran Nit Solidària al Liceu. Font: Casal dels Infants
Barcelona
Dijous, 05/09/2019

El Casal dels Infants celebrarà la cinquena edició del sopar d’alta gastronomia amb els xefs Nandu Jubany, Carles Abellán, Carles Gaig i Albert Adrià.

La Gran Nit Solidària al Liceu a favor del Casal dels Infants celebrarà la seva cinquena edició el 5 de setembre al Gran Teatre del Liceu, amb un sopar d’alta gastronomia. Un any més, els xefs Nandu Jubany, Carles Abellán, Carles Gaig i Albert Adrià elaboraran el sopar, els ingressos del qual es destinaran a l’acompanyament de més de 1.000 infants, mares i pares en situació de vulnerabilitat.

Més concretament, els fons recaptats s’empraran en els serveis maternoinfantils Vincles i Minúscula de l’entitat, adreçat a mares amb infants de 0 a 3 anys. La gala començarà al Foyer del Liceu amb un còctel de benvinguda servit pels xefs des de bufets independents. Quan s’acabi, el gran sopar se servirà a l’escenari del teatre amb música en directe.

Durant l’edició passada, es van recaptar 65.000 euros. Per comprar les entrades, es pot fer des del web d’ofertes Atrápalo. Les entrades es poden adquirir a partir de 149€.

Data: 

Dijous 05 set

Hora: 

20:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@casaldelsinfants.org
Organitzador: 
Casal dels Infants