'Gran Recapte' 2018

'Gran Recapte' 2018
Divendres, 30/11/2018 fins Dissabte, 01/12/2018

27.500 persones voluntàries seran necessàries per una campanya que arriba a la seva desena edició per sensibilitzar la població de Catalunya sobre la precarietat alimentària.

El darrer dia de novembre tornarà una de les mobilitzacions solidàries més remarcables que es duen a terme al nostre país. Es tracta del 'Gran Recapte', una campanya que aquest any arriba a la desena edició amb ‘Ajudar és un instint natural’ i que necessita de 27.500 persones voluntàries per fer possible aconseguir les 4.500 tones d’aliments que s’han proposat des del Banc dels Aliments. Així doncs, els dies 30 de novembre i 1 de desembre, totes aquelles persones que en vulguin formar part, es podran apuntar a fer de voluntàries a través de la web que l’organització posa a disposició.

Pel que fa al nombre de persones voluntàries per cada territori, Barcelona en necessita un mínim de 16.500, Girona i Tarragona 4.500, i Lleida 2000. Totes elles tindran l’opció d’escollir entre participar en un punt de recollida durant els dos dies o bé classificar els aliments en el magatzem. Per aquesta segona alternativa, les inscripcions s’obriran a partir del novembre. La campanya pretén recollir aliments nutritius de llarga durada i, al mateix temps, sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya per ajudar a pal·liar la precarietat alimentària al nostre país fruit de la cronificació de la pobresa.

Data: 

Divendres 30 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Banc dels Aliments
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@bancdelsaliments.org