Gran Recapte d’aliments: Tot el barri voluntari!

La campanya la duen a terme simultàniament els quatre bancs d'aliments de Catalunya. Font: Unsplash.
Barcelona
Divendres, 22/11/2019 fins Dissabte, 23/11/2019

El 22 i 23 de novembre, el Banc dels Aliments organitza l’acte a Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona.

El proper divendres 22 de novembre i dissabte 23, la Fundació Banc dels Aliments organitza el Gran Recapte 2019.

L’edició d’enguany ha utilitzat el lema ‘Tot el barri voluntari!’ amb l’objectiu d’aconseguir la màxima participació ciutadana. La fundació convida a participar a famílies, amics i amigues i a la comunitat veïnal i compartir una estona tots plegats ajudant en la recollida.

El gran recapte d'aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

També serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa la població en situació de pobresa. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre bancs d'aliments de Catalunya.

Els voluntaris i les voluntàries hauran de cobrir un torn de 3h/4h durant els dies de recapte, al punt de recollida que hagin triat. El coordinador tindrà accés al correu i al telèfon mòbil del seu equip de voluntaris per a poder coordinar-se amb ells.

Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció. El torn i el punt de recollida s’escolliran i assignaran per ordre d’inscripció.

L'any passat van ser més de 30.000 persones voluntàries en tot Catalunya i enguany es pretén comptar novament amb un mínim de 27.000 persones.

Data: 

Divendres 22 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Banc dels Aliments
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@bancdelsaliments.org