Grup de Famílies d'Aspanias: Un espai obert i de confiança

Grup famílies Aspanias
Barcelona
Dimarts, 19/02/2019

El nou Grup de Famílies d'Aspanias per a pares i mares d'infants i adolescents amb discapacitat intel·lectual i/o trastorns del desenvolupament començarà a funcionar a partir del mes de febrer.

Es vol iniciar un grup de suport familiar que pretén ser estable, de llarga durada, i gratuït. Estarà obert a participants que no tinguin relació amb Aspanias. Tindrà una freqüència mensual (tercer dimarts de cada mes) i serà un lloc per compartir amb confiança totes aquelles emocions, dubtes, actuacions i estratègies relacionades amb la criança i educació d’un fill/a amb dificultats.

La sensació de solitud, les incerteses sobre el futur, el dubte constant entre què puc demanar o no al meu fill/a, la manca de comprensió moltes vegades de la societat, les preocupacions sobre l’escolaritat, la importància dels petits èxits en el desenvolupament… Aquests són alguns dels temes que s'hi han compartit i que, potser, us han ajudat a sentir-vos més acompanyats, més segurs i més capaços en la vostra maternitat i paternitat.

Encarregats del Grup de Famílies i primera sessió

Els dinamitzadors seran el psicòleg Antonio Bernad i la Lorena García, com a treballadora social. Tots dos s’encarregaran de suggerir temes d’interès, però seran els usuaris i usuàries qui decidiran en tot moment el que es parlarà i fins a on es vol arribar.

La primera sessió serà el 19 de Febrer a les 18:15 a Cartagena 265. Si esteu interessats o interessades a participar, envieu un mail a treballsocial@aspanias.org o truqueu al 93 487 22 77.

Data: 

Dimarts 19 febr

Hora: 

18:15

Organitzador: 
Aspanias
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@aspanias.org