Grup de treball d'educació ecosocial per a docents de secundària

Cartell del grup de treball d'educació ecosocial.
Terrassa
Dijous, 18/01/2024 fins Diumenge, 30/06/2024

Dutes a terme a través dels principis de l’educació ecosocial i emmarcades en el nou currículum, les sessions tindran lloc a Terrassa un dijous a la tarda del mes i seran gratuïtes.

MEL Educació Ambiental organitza un grup de treball al voltant de l'educació ecosocial per a docents d'educació secundària amb interès en l’educació ambiental, la perspectiva de gènere i la justícia global. Les trobades es duran a terme a Terrassa amb una periodicitat mensual i amb una durada de dues hores, un dijous a la tarda del mes, de 17 a 19 h. Les sessions estaran compostes per formacions i acompanyament individualitzat, i pretenen esdevenir un espai d’intercanvi, reflexió i construcció conjunta.

A través dels principis de l’educació ecosocial i emmarcat en el nou currículum, cada sessió versarà sobre un tema específic. A la sessió del gener es farà una introducció a l'educació ecosocial: al febrer es tractaran els ODS i el currículum amb mirada ecosocial; la sessió del març versarà sobre la participació juvenil en projectes d’acció climàtica; la sessió de l'abril tractarà la incorporació de la mirada als nostres projectes i SA; al maig serà moment per dissenyar SA ecosocials, i al juny es farà una trobada d’intercanvi de projectes amb alumnat.

Les sessions del grup de treball són gratuïtes, però per participar caldrà inscriure's a través del formulari d'inscripció.

Data: 

Dijous 18 gen

Hora: 

17:00

Organitzador: 
MEL Educació Ambiental
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@meleducacioambiental.cat