Guatemala: dones, lluites i resistències en el marc de la defensa dels territoris

L’objectiu de l’activitat és conèixer de primera mà com s’organitzen les comunitats de Guatemala en la defensa del seus territoris. Font: Farmamundi.
Barcelona
Dimarts, 27/11/2018

El 27 de novembre, Farmamundi i la Plataforma de Solidaritat amb Guatemala organitzen aquest acte a la Facultat de Biologia de la UB.

El proper dimarts 27 de novembre a les 19.00 h, Farmamundi i la Plataforma de Solidaritat amb Guatemala organitzen el taller: Guatemala: dones, lluites i resistències en el marc de la defensa dels territoris.

L’objectiu de l’activitat és conèixer de primera mà com s’organitzen les comunitats de Guatemala en la defensa del seus territoris.

L’acte anirà a càrrec de Maria Bautista, representant de la Resistència Pacífica de la microregió d’Ixquisis i la Vilma del Carmen Chávez.

La representant de la mobilització per la imposició del projecte hidroelèctric Hidro a Guatemala ens explicarà de primera mà el greu impacte social i ambiental que tindrà la construcció del projecte Pojom II.

Aquest projecte limitarà l’accés a l’aigua a les comunitats de Yulchen Frontera i Concepción en el costat guatemalenc de la frontera.

També afectarà altres comunitats com la de Benito Juárez, San Pedro, el Platanar i Bella Linda en les que pot arribar a causar inundacions.

Per inscriure’s cal enviar un correu a l’adreça electrònica barcelona2@farmamundi.org.

Data: 

Dimarts 27 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Farmamundi
Correu electrònic de l'organitzador: 
barcelona2@farmamundi.org