Habitatge cooperatiu en cessió d'ús

 Font:
Vic
Dimarts, 25/01/2022

El dia 25 de gener es fa a Vic una sessió informativa sobre habitatge cooperatiu en cessió d'ús a Vic. L'objectiu és informar la ciutadania per impulsar un projecte en el territori, amb la idea que pugui sorgir un grup interessat a lVic.

L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, la Fundació La Dinamo, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la xarxa alTERna’t organitzen el 25 de gener una sessió informativa sobre habitatge cooperatiu a Vic. L’objectiu és informar la ciutadania del model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús i com impulsar un projecte en el territori, amb la idea que pugui sorgir un grup interessat a la ciutat de Vic o la comarca d’Osona.

Durant la sessió es presentarà el model i es resoldran tots els dubtes que puguin sorgir, alhora que s’explicarà l’experiència de La Raval, una cooperativa d’habitatge que ja està impulsant un projecte intergeneracional d’aquest tipus al barri vell de Manresa.

L’habitatge cooperatiu en cessió d’ús és model que defuig l’especulació, prioritza els interessos de les persones que hi conviuen i que pren el millor dels models de compra i de lloguer a través d’un projecte col·lectiu, inclusiu i autogestionat. Actualment no existeix cap habitatge d’aquest tipus a la ciutat de Vic.

La sessió es farà el dia 25 de gener a 2/4 de 7 del vespre a la seu del Col·legi d’Arquitectes, a la plaça del Bisbe Oliba de Vic. L’entrada és lliure, però cal fer la inscripció prèvia en aquest enllaç.

Data: 

Dimarts 25 gen

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, Fundació La Dinamo, Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i xarxa alTERna't
Correu electrònic de l'organitzador: 
ateneucooperatiucc@gedi.org