HackB de Sant Joan de Déu

HackB és una hackató social impulsada pel Campus Docent Sant Joan de Déu. Font: Fundació Privada Sant Joan de Déu
Sant Boi de Llobregat
Dimecres, 29/11/2023 fins Divendres, 01/12/2023

El Campus Docent de la Fundació Privada Sant Joan de Déu impulsa la primera edició de la HackB, una hackató social els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre.

HackB és el nom de la hackató impulsada pel Campus Docent de la Fundació Privada Sant Joan de Déu, un concurs d'idees que es basa en reptes que aborden problemàtiques de l'àmbit de la salut i social. La primera edició d'aquest esdeveniment se celebrarà els propers 29 i 30 de novembre i 1 de desembre, de 9 a 13.30 h i de 15 a 19.30 h, a la seu del Campus Docent Sant Joan de Déu, al carrer Sant Benito Menni, 18-20, de Sant Boi de Llobregat.

Cal recordar que una hackató és un esdeveniment en el qual jovent que es troba estudiant, així com professionals de diferents sectors, uneixen forces per treballar conjuntament, amb l'objectiu de desenvolupar solucions creatives i innovadores a problemes específics en un curt període de temps. Es repartiran una sèrie de premis per als equips guanyadors, tant per aquells que participin en torns de matí com en els de tarda.

En aquesta fase prèvia, des de l'organització se cerquen estudiants de tercer i quart de Grau Universitari, de segon de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) i perfils júniors, de diferents perfils, com ara tecnològics, de comunicació, màrqueting, perfils socials. L'objectiu és el de formar equips multidisciplinaris amb els i les estudiants de quart Grau d'Infermeria del campus i aportar solucions.

Durant la HackB, es duran a terme xerrades de persones expertes, hi haurà exposicions temàtiques, es comptarà amb la presència de persones mentores que acompanyaran les participants en tot el procés, hi hauran espais vius del Campus que interactuaran amb la HackB.

Per participar en la hackató cal omplir el formulari d'inscripció. Les persones participants es poden inscriure de manera individual o en equip. En cas de fer-la de manera individual, l'equip de la HackB els assignarà un grup de treball que garanteixi el caràcter multidisciplinari de l’equip.

Data: 

Dimecres 29 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fundació Privada Sant Joan de Déu
Correu electrònic de l'organitzador: 
campus.eui@sjd.edu.es