Homenatge a les dones supervivents

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona. Font: Institut Català de les Dones
Barcelona.
Divendres, 24/11/2017

L’Institut Català de les Dones organitza un acte amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona, l’Institut Català de les Dones (ICD) organitza el 24 de novembre un acte commemoratiu que inclourà la col·locació d’un tapís que homenatjarà les dones supervivents.

El tapís està elaborat per l’alumnat d’un curs de confecció industrial impartit per la Fundació ARED i simbolitza els trossos de vida cosits, reforçats i recuperats gràcies a l’esforç col·lectiu de les persones, les entitats i les institucions, segons expliquen les pròpies autores de la peça.

A més, s’inaugurarà l’exposició “Dones supervivents” de l’Associació Hèlia, un projecte de dones i per a dones gestat per dones supervivents de relacions de violències masclistes. La mostra és l’obra de 12 dones supervivents que ofereixen fotografies simbòliques de la seva fortalesa i resiliència, acompanyades d’un escrit personal en què exposen eines i relats de superació i recuperació.

L’acte és gratuït i obert a tothom i tindrà lloc de 10h a 11h a l’Institut Català de les Dones.

Més informació:

  • Data: 24 de novembre.
  • Hora: De 10h a 11h.
  • Lloc: Institut Català de les Dones (plaça Pere Coromines, 1, Barcelona).
  • Organitza: Institut Català de les Dones.
  • Contacte: icd.activitats@gencat.cat o 934 951 600.
Data: 

Divendres 24 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Institut Català de les Dones
Correu electrònic de l'organitzador: 
icd.activitats@gencat.cat