I Congrés Estatal de Mentoria Social a Pamplona

Imatge
Pamplona
Dimecres, 04/05/2022 fins Divendres, 06/05/2022

El congrés s'acull sota l'eslògan 'Impulsant la construcció d'una societat inclusiva' ja que treballa per la mentoria de qualitat en l'àmbit de l'acció social per reduir les desigualtats socials.

La Coordinadora de Mentoria Social, la qual s'encarrega de desenvolupar projectes de mentoria adreçats a col·lectius en situació de vulnerabilitat, organitza el I Congrés Estatal de Mentoria Social, que se celebrarà del 4 al 6 de maig de 2022 a Pamplona.

La mentoria social és una metodologia d'intervenció social en què, mitjançant la creació de relacions basades en vincles de confiança, les persones mentores acompanyen persones mentorades, que es troben en una situació de risc d'exclusió, per afavorir-ne el desenvolupament social i personal. Durant el Congrés, es parlarà sobre com aplicar la mentoria en el treball amb aquests col·lectius, així com la infància, la joventut tutelada i extutelada, les persones migrades i refugiades, les dones que han patit violències masclistes, les persones amb discapacitats o les persones internes en centres penitenciaris.

El congrés va dirigit a totes aquelles persones o entitats que tenen experiència en l'àmbit de la mentoria social o tenen pensat d'implementar-la en el futur, així com les universitats, les entitats socials, les institucions públiques i les institucions privades.

El programa del Congrés està disponible a la seva web, estarà compost per cerimònies, ponències plenàries, tallers, taules rodones, així com una visita a Sant Sebastià/Donostia en la qual descobrirem projectes de mentoria social també a Euskadi i on parlarem sobre el paper de les administracions públiques en l'impuls de la mentoria social.

Aquelles que vulguin participar podran comprar l'entrada a través de l'entitat o per personalment mitjançant aquest enllaç.

Data: 

Dimecres 04 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Mentoria Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
coordinadora@mentoriasocial.org