I Curs anual de la FaPac

I Curs anual de la FaPac
Barcelona
Dimarts, 05/03/2019 fins Dijous, 14/03/2019

La FaPac posa en marxa la primera edició d’una formació que aposta per l’educació inclusiva com a eina crítica, democràtica i innovadora.

El I Curs anual de la FaPac veurà la llum aquest mes de març amb una primera edició que pretén aprofundir sobre l’educació inclusiva. La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FaPaC) parteix de la base que no es pot parlar del dret fonamental a l’educació, universal i gratuïta, si el sistema educatiu públic no és inclusiu. Així doncs, posa en marxa aquesta formació apostant per l’educació inclusiva com a eina crítica, democràtica i innovadora.

Obert a qualsevol persona interessada, el curs es desenvoluparà durant quatre dies, els dimarts 5 i 12 i els dijous 7 i 14 de març, distribuïts en quatre sessions diferenciades per blocs temàtics. L’horari és de 17.30 a 20.30 hores i l’espai on es durant a terme és el Centre Cívic de la Lleialtat Santsenca, al barri de Sants de la ciutat de Barcelona (Carrer d’Olzinelles, 31). Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari. El curs també es podrà seguir per modalitat virtual per streaming.

Data: 

Dimarts 05 març

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@fapac.cat