I Gran Encroquetada Popular de Tarragona

Croquetes de pernil. Font: El Noeliarcado, Flickr
Tarragona
Dissabte, 15/06/2019

El dissabte 15 de juny, Aproxima’t Tarragona organitza en el marc de la Fira de Productores de Proximitat, un acte gastronòmic amb més de 800 croquetes.

La I Gran Encroquetada Popular de Tarragona arriba a la ciutat en el marc de la I Fira de Productores de Proximitat APROXIMA’T, que tindrà lloc el dissabte 15 de juny a la Plaça del Rei de Tarragona. A partir de les 12h, es distribuiran més de 800 croquetes entre totes les persones assistents a la fira, que també podran gaudir de les parades de proximitat i d’una mostra de cerveses artesanes.

Les croquetes estaran fetes amb productes de quilòmetre zero, la majoria d’elles inèdites. Algunes seran de blanc i negre del Boada, en homenatge al mític bar de Tarragona que recentment ha tancat les seves portes. També n’hi haurà de vedella cuita, de formatge blau amb cireres, d’arròs amb verdures, de sobrassada, de mel, de nous i formatge de cabra, etc.

A la fira hi assistiran productores de formatges i iogurts, de xocolata, cremes i dolços, de mel, fruites i verdures ecològiques, etc. La jornada serà amenitzada amb la música de dos clàssics de la ciutat. Ganja Nights i Club Vinil de Tarragona. El programa de la fira el pots consultar aquí.

Data: 

Dissabte 15 juny

Hora: 

11:00

Correu electrònic Organitzador: 
casalsagetadefoc@gmail.com
Organitzador: 
Casal Popular Sageta de Foc