I Jornada de Captació de fons

L’objectiu d’aquesta jornada és crear un espai per compartir un conjunt d'experiències de captació de fons. Font: Unsplash.
Barcelona
Dimarts, 09/04/2019

El 9 d’abril, la Coordinadora Catalana de Fundacions organitza la sessió al Palau Macaya, Barcelona.

El proper dimarts 9 d’abril a les 9.00 h, la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) organitza la I Jornada de Captació de Fons.

La captació de fons i la filantropia cada cop tenen més visibilitat a la nostra societat. En àmbits com la recerca, la salut, els hospitals, l’educació, les universitats o l’àmbit social ja hi són molt presents, amb exemples de campanyes i projectes d’èxit.

L’objectiu d’aquesta jornada és crear un espai per compartir un conjunt de nou experiències de captació de fons, molts diverses en les causes, en els tipus i motivacions dels donants, i aprendre del que els altres han fet, dels seus errors i dels seus encerts.

L’acte s’iniciarà amb la ponència inaugural ‘#ParaLosValientes. Què hem après’ que anirà a càrrec de Manel del Castillo, director de l’Hospital Sant Joan de Déu.

A continuació, es donarà pas a tallers sectorials simultanis, amb dues experiències d’èxit sobre captació de fons. Els tallers abordaran el sector hospitals i salut, sector recerca i universitats, sector cultural i sector social.

Seguidament, es realitzarà una taula rodona dels relators que presentarà la visió de la captació de fons des dels diferents sectors.

Per últim, s’abordarà la pregunta ‘Quines són les tendències en captació de fons?’ amb Ricard Valls, CEO de Zohar Consultoria & Marketing Social.

El preu de la inscripció és de 100€ per fundacions associades a la CCF i de 150€ per fundacions no associades. Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimarts 09 abr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Coordinadora Catalana de Fundacions
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ccfundacions.cat