I Jornada de Quàlia: Lleure inclusiu i alimentació, eines de transformació. POSPOSADA

Cartell informant es posposa la jornada. Font: Quàlia
Cervera
Dijous, 24/11/2022

La cooperativa Quàlia, havia organitzat aquesta jornada a Cervera, dins les activitats del seu 10è aniversari, però s'ha posposat fins al mes de març de 2023.

Quàlia, dins els actes dels seus 10 anys de vida, havia organitzat la I jornada professional de lleure inclusiu i alimentació, que havia de tenir lloc el dia 24 de novembre a l'Auditori de Cervera i a la casa Dalmases. Per motius de salut d'una de les ponents, s'ha posposat fins al mes de març de 2023.

S'adreçava a professionals, tècnics d'administracions, polítics, representants d'entitats, famílies i ciutadania en general.

Estava prevista la participació de: Isabel Guirao, emprenedora social i fundadora i directora de l’associació A Toda Vela, i Nani Moré, fundadora de Menjadors Ecològics i especialista en transformació de les cuines col·lectives.

Les microcàpsules que s'havien previst giraven al voltant del lleure inclusiu i alimentació saludable.

  • "Versembrant, una escola popular per la inclusió" amb Joël Prieto, raper i educador a Versembrant.
  • "Sobirania alimentària a les escoles" amb Núria Casajuana, advocada a La Troca servei jurídic.
  • "La inclusión requiere de la colaboración público-privada” amb Isabel Guirao, emprenedora social de ASHOKA i fundadora i directora de A Toda Vela, Almeria.
  • "Més verdures, més salut" amb Nani Moré, Tècnica a Menjadors ecològics, especialista en transformació de les cuines col·lectives.
Data: 

Dijous 24 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Quàlia, cooperativa de lleure
Correu electrònic de l'organitzador: 
amanda@lleurequalia.cat