I Jornades Ecofeministes del Baix Llobregat

Cartell de les I Jornades Ecofeministes del Baix Llobregat
Castelldefels
Dissabte, 16/03/2019 fins Dissabte, 08/06/2019

Aquestes jornades apleguen la lluita per la igualtat real entre dones i homes, i la lluita contra la degradació del medi ambient, en el qual el paper de les dones ha estat clau.

Diversos col·lectius del Baix Llobregat han aplegat forces per organitzar les primeres jornades d'autoformació ecofeminista de la comarca. El programa inclou sessions de debat obertes, on poder intercanviar idees i opinions, amb el suport de documents i articles de referència de pensadors/ores ecofeministes. Es farà una cada mes, de març a juny, en diferents municipis del Baix Llobregat.

La primera sessió porta per títol 'Què és l'ecofeminisme? Perspectiva històrica' i tindrà lloc dissabte 16 de març, a les 18.00 hores, a l'Ateneu Arreplegades de Castelldefels.

La següent sessió serà 'Feminisme i crisi ecològica: Canvi climàtic' i es realitzarà el 13 d'abril, a la CSO Els Timbres, de Viladecans. La cita de maig serà a l'Espai Orgànic de Gavà, el dia 4, i girarà al voltant de les alternatives ecofeministes a l'economia capitalista. Per acabar, el 8 de juny tindrà lloc el debat 'La crisi de les cures', a Molins de Rei.

Data: 

Dissabte 16 març

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
ecofeminismebaixllobregat@protonmail.com
Organitzador: 
Ateneu Arreplegades de Castelldefels