I Seminari de Teatre de l'AELC

 Font:
Barcelona
Dilluns, 08/07/2019

L'Associació impulsa aquest mes de juliol el primer seminari dedicat al gènere teatral.

L'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), l'organització literària de capçalera del país, que es dedica a defensar i a promoure els i les escriptores del nostre país, ha preparat el que serà el I seminari de Teatre, que porta per títol 'El Teatre, literatura?' que se celebrarà el proper 8 de juliol de 15:30h a 20h a l'Institut del Teatre.

La proposta té la voluntat de celebrar-se anualment i ha sorgit en veure l'èxit de les successives edicions del seminari de traducció que organitza la mateixa entitat amb els seus 27 anys de trajectòria. En aquest cas es pretén simplement assentar unes bases intentant descobrir quin és l'estat de la qüestió i poder proposar temes més concrets en les properes edicions.

La jornada es dividirà en tres parts. La primera, una conferència inaugural de l'escriptor vigatà Josep Maria Miró, que presentarà Sebastià Portell. L'acte central serà una entrevista a l'escriptora i guionista Mercè Sarrias, i finalment hi haurà una taula rodona amb els dramaturgs Maribel Bayona, Helena Tornero i Joan Yago.

El I seminari de teatre porta per títol «El teatre, literatura?» i se celebra dilluns 8 de juliol de 15.30 h a 20 h a l'Institut del Teatre (Plaça Margardia Xirgu, s/n, Barcelona). Per assistir-hi, cal inscriure's prèviament en aquest formulari.

Data: 

Dilluns 08 jul

Hora: 

15:30

Organitzador: 
Associació d'Escriptors en Llengua Catalana
Correu electrònic de l'organitzador: 
aelc@escriptors.cat