II Congrés Catalunya Circular

Congrés presencial sobre economia circular. Font: Generalitat de Catalunya.
Barcelona
Dimarts, 11/06/2024 fins Dimecres, 12/06/2024

La Generalitat de Catalunya, després de l'èxit de la primera edició, organitza el segon Congrés Catalunya Circular. S'adreça a tots aquells actors que intervenen d’alguna manera en l’economia circular i verda.

Els dies 11 i 12 de juny se celebra el II Congrés Catalunya Circular, que tindrà lloc a l’INEFC Campus Barcelona i a les seus de les diferents empreses que hi participen. Durant aquests dos dies se segueix un programa transversal que treballa diferents sectors i temàtiques.

El dia 11 de juny, durant el matí, hi haurà sessions i xerrades que es clausuraran amb la cloenda a càrrec del senyor David Mascort, conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. Després de dinar, però, les persones visitants podran triar el sector més adient als seus interessos (residus, tèxtil i moda, construcció i envasos i embalatges) per focalitzar la seva formació.

Per altra banda, el dia 12 de juny de 8 h a 15 h aproximadament se celebraran les visites tècniques a diferents seus d’empreses ubicades arreu del territori català (Moià, Sant Feliu de Llobregat, Vic, Palafolls, Granollers, el Prat de Llobregat i Barcelona). D'aquesta manera, es podrà veure com treballen i plantejar els dubtes que puguin sortir.

Per poder assistir cal inscripció prèvia. És una activitat gratuïta, però per tal de minimitzar l’absentisme s’ha de fer un dipòsit retornable durant la reserva.

Data: 

Dimarts 11 juny

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunyacircular2024@events.cat