II Cursa Solidària de la URV

 Font:
Tarragona
Diumenge, 19/04/2015

Els fons recaptats de l'esdeveniment esportiu i solidari, que se celebrarà el proper diumenge 19 d'abril, aniran destinats al projecte "Horts Socials a la URV". L'1 de febrer, s'obren les inscripcions.

El Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la Universitat Rovira i Virgili, URV Solidària, organitza la II Cursa Solidària URV, que se celebrarà el matí del proper diumenge 19 d'abril de 2015.

Degut a la bona acollida del projecte Horts Socials a la URV; L'Educació Ambiental per a la Innovació Social, que va ser el guanyador de la Convocatòria per a Projectes d'Innovació Social de la I Cursa Solidària de la URV, els fons que es recaptin en la II Cursa Solidària de la URV aniran destinats íntegrament a aquest mateix projecte.

La cursa és oberta a tot el públic, sigui o no de la comunitat universitària i té 3 modalitats de participació. En totes 3 s'hi corren o caminen 10 km en total.

  • Grup 1: Individual (10km x 1)
  • Grup 2: Equips de 2 (5km x 2)
  • Grup 3: Caminada (10 km)

Cada una de les modalitats farà un itinerari i sortirà en moments diferents, però el punt de sortida i el d'arribada serà el mateix per a tots; el Moll de Costa (davant del Museu del Port).

Les inscripcions començaran l'1 de febrer i finalitzaran el 17 d'abril.

Data: 

Diumenge 19 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
URV Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
urvsol@urv.cat