II Jornada per Malalts de Càncer i els seus familiars

Cartell de l'esdeveniment. Font: AECC
Lleida
Divendres, 13/04/2018

L’Associació Catalunya contra el Càncer organitza una jornada a Lleida per lluitar contra la malaltia pel dia 13 d’abril de 2018.

L’Associació Catalunya contra el Càncer (AECC) ha organitzat la 2a edició de la ‘Jornada per Malalts de Càncer i els seus familiars’, un dia dedicat a les persones amb càncer i les seves famílies que té l’objectiu principal de lluitar contra aquesta malaltia. L’acte s’ha convocat pel dia 13 d’abril del 2018 i durarà tot el matí, en concret des de les 9 fins les 13.30h.

El lloc de trobada serà la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida, ubicada al carrer Carme. Les inscripcions es podran formalitzar a partir del dia 19 de març o bé trucant al telèfon 973 23 81 48 o bé enviant un correu electrònic a aida.angles[@]aecc.es.

Durant el matí es realitzaran les següents conferències i taules rodones:

  • Conferència. La comunicació durant i després de la malaltia oncològica en la dinàmica familiar.
  • Taula. La inserció laboral del malalt oncològic.
  • Taula. Com es tracta la malaltia oncològica des les ABS.
  • Taller. Taller d’emocions.

En l’acte col·laboren la Diputació de Lleida, la Fundació Fruits de Ponent, la Clínica de nutrició Dra. Antonieta Barahona, l’Institut Català de la Salut d’Atenció Primària de Lleida, el d’ABS Balaguer, Aspid, Domus, Denominació d’Origen protegida Les Garrigues i advocats Martínez Oset Pardell Cartes.

Data: 

Divendres 13 abr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Catalunya contra el Càncer (Lleida)
Correu electrònic de l'organitzador: 
aida.angles@aecc.es