II Jornada sobre igualtat de gènere

Portada del programa de la jornada. Font: UPF
Barcelona
Dimecres, 29/03/2017

El programa, impulsat per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), comptarà amb debats sobre estereotips, oportunitats laborals, perspectiva de gènere i drets sexuals.

La UPF posa en marxa la segona edició de les Jornades del Centre d’Estudis de Gènere, que acollirà diversos debats i taules rodones el 29 de març, a la sala de grau Albert Calsamiglia, al campus de la Ciutadella, a Barcelona.

La primera taula rodona començarà a les 9.35 i tractarà sobre la perspectiva de gènere i recerca d’excel·lència, amb ponents experts en polítiques d’igualtat de gènere i altres persones acadèmiques.

El següent bloc del programa es centrarà en els estereotips, expectatives i oportunitats educatives i laborals. “Igualtat de gènere a l’educació”, “Joguines, gènere i universitat: una difícil relació” i “Estereotips i productivitat” són alguns dels temes que es posaran sobre la taula durant la jornada.

Seguidament, es passarà a parlar de discursos, política i polítiques, amb xerrades sobre els discursos de poder en femení en la Castella del segle XV, de les quotes femenines en els partits polítics i de l’articulació discursiva “cos i gènere” en la publicitat, entre d’altres aspectes.

La jornada és oberta a tothom i s’allargarà fins a les 16h. Per a més informació, consulteu el programa complet.

Més informació:

  • Data: 29 de març.
  • Hora: De 9.35h a 16h.
  • Lloc: Sala de grau Albert Calsamiglia, al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (c. Ramon Trias Fargas, 25-27, Barcelona).
  • Organitza: Universitat Pompeu Fabra.
  • Entrada: Lliure.
  • Contacte: 93 542 20 00.
Data: 

Dimecres 29 març

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Universitat Pompeu Fabra
Correu electrònic de l'organitzador: 
departament.cpis@upf.edu