II Jornades sobre el patrimoni sonor i audiovisual

 Font:
Barcelona
Dijous, 24/10/2019 fins Divendres, 25/10/2019

Les segones jornades sobre el Patrimoni Sonor i Audiovisual tindran lloc els dies 24 i 25 d'octubre a la seu de les entitats coorganitzadores, la Filmoteca, la Biblioteca de Catalunya i l’Arxiu Nacional de Catalunya. Són d'accés lliure i gratuït.

El patrimoni sonor i audiovisual és un testimoni viu de l’he­rència cultural de les societats, que presenta una gran diver­sitat de tipologies atenent al seu contingut, gestió, suports i proce­dències. Aquestes jornades afavoriran la creació d'un espai de coneixement, debat i d’experiències, centrades en tres eixos: la conservació preventiva, la preservació digital i els aspectes legals de la reutilització de continguts que conformen aquest patrimoni. Hi participaran entitats i institucions culturals i acadèmiques, i persones expertes coneixedores del fons i de les col·leccions sonores i audiovisuals (programa). Cal inscripció prèvia des d'aquest enllaç.

Tindran lloc el dijous 24 d’octubre a la Filmoteca de Catalunya (matí), Plaça Salvador, Seguí, 1-9 i a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (tarda), carrer de l’Hospital, 56, interior de Barcelona i el dia 25 d'octubre es desenvoluparan a l'Arxiu Nacional de Catalunya, situada al carrer Jaume I, 33-51 de Sant Cugat del Vallès.

Les sessions es transmetran en continu (streaming) des de les webs respectives i posteriorment seran accessibles en línia.

Data: 

Dijous 24 oct

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
bustia@bnc.cat
Organitzador: 
Biblioteca de Catalunya