II Mostra de Teatre Infantil a l'Alt Penedès

 Font:
Olesa de Bonesvalls
Dissabte, 11/05/2024

Més de 100 infants de diverses comarques tindran l'oportunitat de representar les obres en les quals han treballat durant el curs.

La II Mostra de Teatre Extraescolars, organitzada per l'entitat cultural La Tribu Teatre Associació, tindrà lloc el proper 11 de maig. Més de 100 infants de diverses comarques, incloent l'Alt Penedès, Baix Llobregat, Baix Penedès i Principat d'Andorra, tindran l'oportunitat de representar les obres en les quals han treballat durant el curs.

Aquesta iniciativa neix de la necessitat de proporcionar un espai perquè els i les joves participants en activitats extraescolars puguin experimentar la creació teatral davant d'un ampli públic, connectar amb altres companys i companyes amb interessos similars i apropar-se a la riquesa cultural de les arts escèniques.

Durant la jornada, es realitzaran 11 representacions de les 10:00 a les 19:00 hores. La presència de Vicente Cañon, guionista de la majoria de les obres, enriquirà l'experiència compartint les seves vivències amb els i les participants.

L'esdeveniment conclourà amb l'entrega de guardons a tots els grups participants en reconeixement del seu esforç i dedicació. A més, els i les participants rebran obsequis com a mostra d'agraïment per la seva participació i compromís.

Data: 

Dissabte 11 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
La Tribu Teatre Associació
Correu electrònic de l'organitzador: 
latributeatre@gmail.com