II Spinning solidari de la Fundació CODESPA

Imatge de l'esdeveniment. Font: Fundació CODESPA
Barcelona
Dissabte, 16/04/2016

Els beneficis aniran destinats a un projecte que l'ONG desenvolupa a Guatemala.

La Fundació Codespa organitza la segona edició de l’Spinning Solidari en col·laboració amb el Reial Club de Polo de Barcelona. Aquest any, l'objectiu és recaptar diners per a promoure la inclusió financera de grups de població rural i semi-rural dels departaments d'Alta Verapaz i Chiquimula (Guatemala), a través de cicles de formació financera i acompanyament tècnic, generant un increment dels recursos econòmics dels beneficiaris.

Aquesta nova edició, es realitzarà a l'esplanada de la tribuna de salts del RCPB. L'esdeveniment consta de quatre sessions de 45 minuts. A cada sessió hi ha disponibles 100 bicicletes del model Group Cycle, cedides per Technogym. Els participants rebran un welcome pack amb productes dels nostres col·laboradors i a més entraran en el sorteig de grans regals com un home cinema projector (EPSON), una nit d'hotel + esmorzar (Mas del Torrent), un val de 200 € (La Roca Village ) i molts més regals.

L’acte se celebrarà el 16 d’abril de 10 a 14h. Els beneficis aniran destinats a un projecte que l'ONG desenvolupa a Guatemala. Per comprar les entrades, es pot fer al següent enllaç.

Data: 

Dissabte 16 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació CODESPA
Correu electrònic de l'organitzador: 
barcelona@fundaciocodespa.org