III Concurs de Relats ‘Marià Casadevall’

L'edició d'enguany es centra en les persones que pateixen soledat no volguda. Font: Unsplash.
Divendres, 30/11/2018

Fins el 30 de novembre es poden enviar els relats que tractin el tema de la soledat no volguda al concurs organitzat per DIXIT Girona.

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, la Fundació Campus Arnau d’Escala, la delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’Ajuntament de Girona organitzen la tercera edició del concurs de relats ‘Marià Casadevall’.

L’objectiu del concurs és sensibilitzar a la població envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social. A l'edició d'enguany, els escrits han d’abordar la temàtica de la soledat no volguda.

Adreçat a professionals dels diferents àmbits de la intervenció social i tothom que hi estigui interessat, sempre que sigui major de 18 anys, els premis del concurs són un abonament cultural per valor de 200€ pel relat guanyador i de 100€ pel segon. L’abonament es podrà bescanviar per activitats organitzades dins dels circuit cultural de l’Ajuntament de Girona, com el Teatre de Girona o l’Auditori de Girona.

Les dues obres guanyadores es publicaran en format digital a la pàgina web de la Fundació Arnau d’Escala, perquè tothom pugui gaudir dels relats guanyadors del 2018 i dels relats de les darreres edicions.

Els relats es poden enviar per correu electrònic a la Fundació Arnau d’Escala a través del correu info@campusarnau.org fins el 30 de novembre.

Tota la informació del concurs sobre el format i l'extensió dels relats, queda recollida a les bases del concurs.

Data: 

Divendres 30 nov

Hora: 

23:59

Correu electrònic Organitzador: 
dixit.girona@campusarnau.org
Organitzador: 
DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis 'Marià Casadevall'