III Concurs d'Enceses de Catalunya

Fragment del cartell oficial del Tercer Concurs d'Enceses de Catalunya. Font: Federació de Diables i Dimonis de Catalunya
Sant Pere de Ribes
Dissabte, 14/05/2022

Després de dos anys de suspensió per la pandèmia, enguany arriba l'esperada tercera edició del concurs, de la mà de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya.

Catorze colles de Diables i Dimonis d'arreu del territori formaran la tercera edició del Concurs d'Enceses de Catalunya, que arriba a Sant Pere de Ribes el dissabte 14 de maig, a la plaça de l'Església de Ribes, a les 21 h. Una xifra de participants que ha batut rècords i que la converteix en l'edició més participativa.

Organitzada per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, també plasmen que la jornada serà molt completa, amb diferents activitats complementàries que es duran a terme al llarg del dia. La festivitat és un retrobament per a tots els amants del foc i la cultura popular. Aquesta tercera edició està coorganitzada per l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el Ball de Diables de Ribes Colla Jove.

El concurs manté el seu format tradicional, el qual compta amb dues rondes: a la primera, cada colla sortirà al bell mig de la plaça per demostrar la improvisació i creativitat en utilitzar la pólvora sorpresa. La segona ronda serà un lluïment del potencial de cada colla. La gran novetat d'aquesta tercera edició és que s'inclou, per primera vegada, el Premi del Públic, a més de les colles premiades pel jurat.

Per a més informació, consulta aquest enllaç, on podràs trobar el programa i els horaris.

Data: 

Dissabte 14 Maig

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Federació de Diables i Dimonis de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
junta@diables.cat