III Congrés de Drets Humans: La justiciabilitat com a garantia dels drets socials

III Congrés de Drets Humans
Terrassa
Dijous, 01/03/2018 fins Divendres, 02/03/2018

La Comissió de Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana organitza el III Congrés de Drets Humans, que tindrà lloc l'1 i 2 de març, al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, Terrassa.

Amb aquest congrés, el Consell de l’Advocacia Catalana pretén contribuir a cercar les vies legals per fer efectius els drets econòmics, socials, culturals i ambientals. El programa inclou taules rodones amb experts/es i tallers pràctics que abordaran la justiciabilitat de diferents drets: el dret a un medi ambient saludable, el dret a l’educació, el dret a l’habitatge o el dret al treball i a les prestacions de la Seguretat Social, entre altres.

La ponència inaugural girarà al voltant dels límits i les potencialitats de la protecció dels drets socials en l’àmbit internacional, i anirà a càrrec de Mikel Mancisidor, membre del Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals de Nacions Unides.

És un congrés destinat a l’advocacia i també obert a la societat civil, per tal de proporcionar mecanismes de defensa en relació als drets socials. La inscripció estarà oberta fins al 28 de febrer.

Data: 

Dijous 01 març

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Comissió de Drets Humans del Consell de l'Advocacia Catalana