III Congrés de Sobirania Tecnològica

III Congrés de Sobirania Tecnològica
Barcelona
Dissabte, 03/03/2018

L'ètica en les xarxes socials, les solucions tecnològiques lliures, la intel·ligència artificial, les contradiccions del Blockchain, la neutralitat a la xarxa o les llicències lliures són alguns dels temes que es tractaran en aquest congrés.

L'expansió i evolució de les TIC han generat canvis en la manera de treballar, relacionar-se i comunicar-se. Des del Grup Promotor per la Sobirania Tecnològica consideren que la ciutadania ha esdevingut un subjecte passiu que consumeix productes i serveis. Pensen que davant aquesta situació cal un apoderament col·lectiu i aconseguir, així, que les millores tecnològiques serveixin per satisfer les necessitats de les persones.

Asseguren que per ser sobirans tecnològicament calen coneixements i capacitats per decidir sobre la tecnologia i, en aquesta línia, organitzen el III Congrés de Sobirania Tecnològica.

Tindrà lloc el 3 de març, a La Lleialtat Santsenca, Barcelona. A més de diversos experts/es, hi participaran entitats i col·lectius com la XES, Calafou, Colectic, El Lleialtec, Coopdevs i Col·lectivaT.

Pots consultar el programa i realitzar la inscripció. També pots seguir l'actualitat del congrés a les xarxes socials a través de l'etiqueta #SobTec18.

Data: 

Dissabte 03 març

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Grup Promotor per la Sobirania Tecnològica
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@sobtec.cat