III Jornada de Voluntariat i Salut a Girona

Font: FCVS Girona
Dimarts, 27/10/2015

L'acte tindrà lloc el proper 27 d'octubre sota el títol "Salut, exclusió i pobresa. L'impacte sobre els usuaris de l'acció voluntària i les entitats de voluntariat".

Per tercer any consecutiu, el proper 27 d'octubre tindrà lloc a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Girona la Jornada d'Associacionisme i Salut, que aquest any s'emmarca dins del 25è Aniversari de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

Sota el títol Exclusió, pobresa i salut. L'impacte sobre els usuaris de l'acció voluntària i les entitats de voluntariat, la trobada pretén ser un espai d'intercanvi i reflexió per incidir sobre la importància del voluntariat en l'àmbit de la salut, aprofundir sobre com l'exclusió i la pobresa afecta a la salut de certs col·lectius vulnerables i donar a conèixer l'impacte de com la situació d'exclusió i pobresa ha repercutit sobre les entitats.

Inscripció

Aquelles persones que estiguin interessades en assistir a la Jornada poden fer la inscripció gratuïta fins al proper 23 d'octubre.

Per a més informació podeu trucar al 933141900 o enviar un correu electrònic a girona@voluntaris.cat.

Data: 

Dimarts 27 oct

Hora: 

15:30

Correu electrònic Organitzador: 
girona@voluntaris.cat
Organitzador: 
FCVS Girona