III Jornada 'Implementar la Responsabilitat Social Empresarial'

La III Jornada Implementar l'RSE se celebrarà a Barcelona el 27 d'octubre. Font: Apunts
Barcelona
Divendres, 27/10/2017

'Innovar per crear benestar a les organitzacions’ és el tema central d’aquesta trobada que se celebrarà a Barcelona el 27 d’octubre.

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU organitzen una nova edició d’aquesta jornada que tindrà lloc el divendres 27 d’octubre de 9h a 13:30h a la seu de l'esmentat centre universitari (C/Bellesguard, 30).

Durant la trobada s’impartirà la conferència inaugural ‘Claus de la cultura dels millors llocs per treballar’, a càrrec de Nicolás Ramilo, director general de Great Place to Work Espanya. A continuació, se celebrarà una taula rodona amb el títol ‘Experiència de benestar a les organitzacions’ i un taller per conèixer el paper del coaching a l’hora d’aconseguir el benestar a la feina.

Com a acte de cloenda,el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya lliurarà els reconeixements a aquelles iniciatives que destaquin per la seva gestió de la Responsabilitat Social Empresarial en les tres categories següents: Empresa amb Innovació Social, Empresa amb Valors Socials i Empresa amb Promoció de la Diversitat.

L’assistència és gratuïta i oberta a totes les persones interessades en aquesta temàtica. Cal inscripció prèvia enviant aquest formulari abans del 20 d’octubre. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 451 05 33.

Data: 

Divendres 27 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Apunts