III Jornades d'educació ambiental cap a la sostenibilitat

 Font:
Barcelona
Dijous, 01/10/2015 fins Divendres, 02/10/2015

Es tracta d'un fòrum de debat entre institucions europees, governs de tots els nivells, societat civil i grups d'interès en educació ambiental amb l'objectiu de conèixer projectes i cercar col·laboracions internacionals.

El Servei d'Educació Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat, en el marc de la presidència de Catalunya de la Xarxa de Cooperació Regional els Quatre Motors per a Europa, organitza els dies 1 i 2 d'octubre, al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona, les III Jornades Pan-europees d'Educació Ambiental cap a la Sostenibilitat, un espai per compartir coneixements i experiències i cercar sinèrgies entre tots els agents que treballen en l'educació i preservació del medi ambient.

Es tracta de la tercera edició d'unes jornades, que ja han albergat les ciutats de Lió i Bergam, i que comptaran amb un ampli ventall d'activitats. El programa compta amb conferències, tallers, dinars de networking, presentacions de projectes i debats entre d'altres.

Aquelles persones o entitats que ho vulguin poden participar de les jornades presentant un projecte o comunicació (oral o en format pòster) o una proposta d'aliança europea en qualsevol dels seus eixos temàtics. Per a fer-ho han d'omplir la fitxa corresponent i enviar-la a abstracts@environmental-education.cat fins el 31 de juliol.

Data: 

Dijous 01 oct

Hora: 

08:30

Organitzador: 
Servei d'Educació Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@environmental-education.cat