III Jornades Internacionals de Violència de Gènere i Salut

 Font:
Dimecres, 22/09/2021 fins Dijous, 23/09/2021
(En línia)

III Jornades Internacionals sobre Violència de Gènere i Salut que enguany versaran sobre 'Mitjans de Comunicació i Violència de Gènere'.

La visibilització de les violències masclistes en els mitjans de comunicació ha contribuït, en els últims anys, a un gran augment de la consciència social i a la lluita contra aquesta xacra mundial.

No obstant això, l’encara feble aplicació de manera global de criteris de report ètics i respectuosos amb les supervivents, la politització de la problemàtica que, en moltes ocasions, distorsiona i divideix la població, així com la pròpia violència que a vegades exerceixen els mitjans sobre les dones, són només alguns aspectes que fins i tot impedeixen una plena igualtat i una vida lliure de violències.

Un debat i reflexió internacional amb les pròpies professionals de comunicació, associacions de periodistes i comunicadores i entitats públiques i privades (incloent les no lucratives) pot llançar alguna llum sobre com podem aconseguir una plena contribució de la comunicació a l’eradicació de les violències masclistes.

Inscripció al seminari web - Zoom

Programa

Data: 

Dimecres 22 set

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Medicus Mundi Mediterrània
Correu electrònic de l'organitzador: 
milanka.ljubojevic@medicusmundi.es