Implicació ciutadana en el medi ambient: Voluntariat ambiental amb les ong ambientals

Curs sobre Implicació ciutadana en el medi ambient: Voluntariat ambiental amb les ong ambientals
Barcelona
Dimarts, 18/09/2018 fins Dimarts, 25/09/2018

El curs sobre Implicació ciutadana en el medi ambient se centra en el voluntariat ambiental amb les ong ambientals, i se celebra del 18 al 25 de setembre de forma presencial.

El voluntariat és una eina clau de participació social en el medi ambient. Amb aquesta formació es vol fer entendre el seu valor així com promoure en la ciutadania la possibilitat de participar en la defensa del medi ambient, a través del voluntariat i l'acció voluntària en el marc de les organitzacions
sense afany de lucre (ong) d'àmbit ambiental.
En concloure el curs Implicació ciutadana en el medi ambient: Voluntariat ambiental amb les ong ambientals, coorganitzat des de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), els alumnes hauran obtingut una visió general de les possibilitats de participació en el medi ambient a través del voluntariat ambiental en les entitats ambientals a Catalunya i un coneixement actualitzat del sector.

Al llarg de les dues sessions de 3,5 hores cadascuna, es caracteritzarà el fenomen del voluntariat ambiental, presentant-ne la seva definició, marc legal i forma de organització i gestió en les entitats, i es presentaran experiències d’èxit de voluntariat ambiental que es realitzen a Catalunya.

El curs està destinat a promoure la participació en medi ambient a tota la ciutadania. Té especial interès per a persones estudiants i llicenciades en disciplines relacionades amb les ciències naturals i ambientals, amb persones vinculades amb organitzacions juvenils, entitats comunitàries i entitats ambientals, personal tècnic de participació de les administracions o qualsevol persona interessada en el medi ambient.

El curs es realitza a la seu del COAMB, al carrer Muntaner, 81, de Barcelona. Per a més informació es pot contactar escrivint a escola.formacio@coamb.cat o trucant al 93 304 21 09

Data: 

Dimarts 18 set

Hora: 

16:00

Organitzador: 
COAMB
Correu electrònic de l'organitzador: 
escola.formacio@coamb.cat