Inauguració de l'Escola de Feminisme Decolonial

Diàlegs perifèrics de Maria Galindo.
Barcelona
Dimarts, 03/07/2018

La tarda de dimarts 3 de juliol s'inaugura a Ca la Dona l'Escola de Feminisme Decolonial amb els Diàlegs perifèrics de Maria Galindo.

Dimarts 3 de juliol a les 18h s'inaugura a Ca la Dona l'Escola de Feminisme Decolonial amb els Diàlegs perifèrics de Maria Galindo. Genealogies Feministes, Despatriarcalització i Decolonització. La proposta de l'Escola Feminista Decolonial de Barcelona ve de la Xarxa de Migració, Gènere i Desenvolupament, que agltuina dones d'orígens i contextos socials molt diversos.

A partir d'exemples de dones com l'assassinada Berta Cácera, les dones de la Xarxa volen fer conèixer el feminisme decolonial més enllà de l'acadèmia i en un sentit més pràctic i de diàleg. Ens ho explicava l'activista i memrbe de la Xarxa Sara Cuentas en un article d'opinió a nonprofit. L'escola serà permanent i també oferirà webinars per arribar més lluny de Barcelona.

L'acte inaugural començarà a les 18h i continuarà a les 19h amb la intervenció dels 'Diálogos periféricos' de l'anarcofeminista boliviana María Galindo.

Data: 

Dimarts 03 jul

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
xarxamgd@gmail.com
Organitzador: 
Xarxa de Migració, Gènere i Desenvolupament