Exposició temporal 'Més lloc per a la fosca'

Cartell de l'exposició temporal 'Més lloc per a la fosca'. Font: Museu de la Vida Rural
L'Espluga de Francolí
Dissabte, 11/11/2023 fins Diumenge, 14/04/2024

L'11 de novembre, el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla a L'Espluga de Francolí inaugura l'exposició temporal amb el títol 'Més lloc per a la fosca', una mostra basada en la novel·la de Caterina Albert, 'Solitud'.

El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, ubicat a L'Espluga de Francolí, a la carretera de Montblanc 35, obrirà les portes dissabte 11 de novembre a les 12 h per inaugurar l'exposició temporal 'Més lloc per a la fosca', basada en l'anàlisi de la novel·la 'Solitud'. La mostra és gratuïta i oberta a tots els públics i està comissariada per Elvira Prado-Fabregat.

A través de les creacions artístiques de Maddi Barber, Pilar Codony, Mireia Coromina, Alba G. Corral, Alba Lombardía i Carles Viarnès, es realitza una lectura ecocrítica de la novel·la de Víctor Català, una que escruta la intersecció de la fantasia i les construccions culturals. Això permet connectar amb la crisi ecològica, el pensament contemporani de l'ecofeminisme i les posthumanitats, així com el gènere gòtic dins el folklore i la natura salvatge.

La mostra s'emmarca dins un projecte transversal d'investigació i creació, coproduït pel museu i la Fundació Carulla; Bòlit, el Centre d'Art Contemporani de Girona i el Museu de l'Escala. Es podrà visitar fins al 14 d'abril de 2024 i l'acompanyaran diverses activitats paral·leles, com una visita guiada.

Data: 

Dissabte 11 nov

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Fundació Carulla
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@museuvidarural.cat