Inauguració de l'exposició fotogràfica itinerant: Punt i seguit. La vida pot més.

 Font:
Barcelona
Dilluns, 03/02/2020 fins Diumenge, 23/02/2020

El dia 3 de febrer a les 17 hores s'inaugurarà l'exposició fotogràfica itinerant "Punt i seguit. La vida pot més" a la sala Abad Safont de l'esglèsia Sant Pau del Camp de Barcelona.

“Punt i seguit. La vida pot més” està promoguda pel Secretariat de la Comissió Episcopal de Migracions de la Conferència Episcopal Espanyola, amb el suport de l’Església Arxidiocesana de Barcelona i vol ser un espai de reflexió sobre la terrible situació de les víctimes de tràfic d’éssers humans. És un exposició itinerant de 21 fotografies de Fernando Mármol que recull imatges i frases en primera persona.
Durant la inauguració del dia 3 de febrer, persones membres de l’equip del Secretariat de Marginació i de la Delegació de la Pastoral Social i Caritativa de l’arxidiòcesi faran un recorregut explicatiu per la mostra que està enfocada en el drama de les persones que han patit diferents tipus de violències, la indiferència amb què han estat tractades, però amb un final d’esperança, lliures d’una vida d’explotació, gràcies a la implicació de la comunitat cristiana i la societat civil.

L'exposició, que és gratuïta, es podrà veure a Sant Pau del Camp fins el 23 de febrer i continuarà el seu recurregut per altres espais i ciutats.

Data: 

Dilluns 03 febr

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
secgral@arqbcn.cat
Organitzador: 
Secretariat de la Comissió Episcopal de Migracions de la Conferència Episcopal Espanyola