Inauguració del curs internacional MAIA: “De l'Antropocè a la Regeneració. Més enllà del Desenvolupament Sostenible"

L’objectiu és reflexionar sobre l'actual crisi climàtica i reptes socials planetaris i com els nous lideratges basats en els ODS poden aportar solucions. Font: Unsplash.
El Prat de Llobregat
Dilluns, 18/11/2019

El 18 de novembre, Fundesplai organitza la sessió a la seva seu, El Prat de Llobregat.

El proper dilluns 18 de novembre a les 10.45 h, Fundesplai celebra la inauguració del curs MAIA “De l'Antropocè a la Regeneració. Més enllà del Desenvolupament Sostenible".

L’objectiu de l’acte és reflexionar sobre l'actual moment de crisi climàtica i reptes socials planetaris i com els nous lideratges basats en els ODS poden ser una aportació a la recerca de noves solucions.

La sessió compta amb els ponents Jose Luís de Vicente, escriptor i investigador cultural, i Daniel Wahl, educador i consultor internacional especialitzat en innovació i sistemes inspirats en la biologia.

La inscripció és gratuïta i per assistir, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Programa formatiu internacional MAIA

Emmarcat en els ODS, Fundesplai engega el curs MAIA amb l’objectiu de formar a joves líders de diferents països que esdevinguin agents de canvi local.

El curs està dirigit a persones d’entre 25 i 35 anys amb esperit creatiu i crític que vulguin implicar-se en un projecte col·laboratiu global.

El nom del propi curs (MAIA: Movement, Awareness, Inspiration, Action) fa referència a la metodologia que es desenvoluparà i als quatre blocs que s’impartiran al curs: ‘Moviment’, fem possible l’impossible, ‘Consciència’, crisi i oportunitats, ‘Inspiració’, joves i lideratge transformador i ‘Acció’, actuem pels ODS.

La formació ofereix a l’alumnat una connexió i intercanvi d'experiències amb joves i organitzacions de tot el món, estratègies i eines per a la mobilització juvenil i transformació de comunitats, coneixement profund dels ODS i desenvolupament de capacitats de lideratge i comunicació estratègica.

Data: 

Dilluns 18 nov

Hora: 

10:45

Organitzador: 
Fundesplai
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundesplai.org