5a Jornada d'Esports Inclusius 'Inclusport'

 Font:
Barcelona
Dissabte, 26/11/2022

El proper dissabte dia 26/11 de 10 a 14h, al Poliesportiu Camp del Ferro de Barcelona, tindrà lloc la 5ª jornada d’esport inclusiu, oberta a totes les entitats i ciutadania de Catalunya.

És un esdeveniment organitzat per Fòrum Salut Mental i Addiccions. Es tracta d’una jornada gratuïta oberta a tothom en la qual participen persones amb diferents discapacitats, amb problemàtiques de salut mental, joves en situació d’exclusió o en risc, i ciutadania en general, amb l’objectiu de realitzar activitats de diferents modalitats esportives que fomenten la visibilitat d’aquests col·lectius, la igualtat, la integració, la inclusió, el respecte a l’altre, el treball en equip i l’esforç conjunt

L’activitat es realitza de 10 a 14h, és gratuïta per a totes les entitats i clubs esportius i té el cost d’un euro per a tothom que no formi part de cap organització d'aquesta mena. Cada participant obté una samarreta de la jornada, un petit detall i una ampolla d'aigua.

Les modalitats, no competitives, que es practiquen són: ioga (per a conèixer el propi cos i a la vegada fer un petit escalfament), basket amb valors (jocs basats en el bàsquet), futsaljoc (jocs basats en el futbol sala), bin pong (jocs senzills d’habilitat llençant la pilota en uns cubells grans) i sóftbol (una barreja entre criquet i beisbol).

Totes les activitats es desenvolupen en equips mixtes formats per totes les persones assistents, creats per l'organització per tal de formentar la inclusió,

Al final de l'esdeveniment es reservaran 20 minuts per a fer petits partits.

Les persones interessades s'hauran d'inscriure mitjançant un mail a forumsalutmentalcat@gmail.com. Al correu caldrà especificar el nom i cognoms, la talla de samarreta i, si s'escau, a quina entitat es pertany.

Data: 

Dissabte 26 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fòrum Salut Mental i Addiccions
Correu electrònic de l'organitzador: 
direcciotecnica-forum@uch.cat